rss_20_bn-mezclador-canalesflickrfacebook_20_bn-color-lab foursquare_20_bn-tono-saturacion

Cursos i formació

Imatges de la masterclass Vicky Planas

Imatges de la Masterclass que el passat dissabte 21 novembre Vicky Planas, Premi Catalunya de Fotografia 2014, va realitzar a l'Agrupació.

Llegeix més...

Masterclass Vicky Planas

El proper dissabte 21 novembre de 10 a 13h Vicky Planas, Premi Catalunya de Fotografia 2014, realitzarà una masterclass a l'Agrupació. Més informació i inscripcions a secretaria o per mail fins al dijous 19 de novembre.

Llegeix més...

Sessió Tècnica de Jordi Santamaria 21 octubre

Imatges de la Sessió Tècnica Jordi Santamaria el passat dimecres 21 d'octubre.

Llegeix més...

Curs de bodegó fotogràfic Impartit per David Cucalón

El proper dissabte 17 d'octubre, a les 10h. el nostre soci David Cucalón realitzarà un curs de bodegó fotogràfic. Els interessats a assistir-hi cal que ho comuniquin a secretaria.

Llegeix més...

Masterclass Jordi Llorca

Master class impartida per Jordi Llorca aquest dissabte 21 de febrer a l'Agrupació.

Llegeix més...

2a edició taller d'impresió sobre fusta

El dissabte dia 7 de febrer  farem un taller d'impressió de fotografia sobre fusta. Cal portar una imatge en B/N impresa en toner o bé impresa i després fotocopiada (voltada horitzontalment), ben contrastada. L'import del taller és de 6 euros i inclou els materials. La inscripció està limitada a un màxim de 10 assistents. Tothom interessat cal que faci la inscripció personalment a secretaría o bé a través d'un correu electrònic a la nostra adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Curs de Photoshop inicial

Curset de Photoshop inicial que com cada any impartirem a l'Agrupació, la data d'inici prevista és la segona quinzena de gener i els interessats poden fer les inscripcions a secretaría.

Llegeix més...

Cursets 2015

Ja s'estan preparant els cursets 2015 de l'Agrupació. Hi ha el Curs bàsic de fotografia, el Curs d'iniciació al tractament digital de la imatge i el Curs acançat al tractament digital de la imatge.

Llegeix més...

Cursets 2016

Encara queden algunes places per els cursets 2016 de l'Agrupació. Hi ha el Curs bàsic de fotografia, i el Curs d'iniciació al tractament digital de la imatge.

Llegeix més...

Taller d'impresió sobre fusta

El dimecres dia 8 d'octubre a les 9.30 hores del matí farem el taller d'impressió de fotografia sobre fusta. Cal portar una imatge en B/N impresa en toner o bé impresa i després fotocopiada (voltada horitzontalment), ben contrastada. L'import del taller és de 6 euros i inclou els materials. Tothom interessat cal que faci la inscripció personalment a secretaría o bé a través d'un correu electrònic a la nostra adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .