rss_20_bn-mezclador-canalesflickrfacebook_20_bn-color-lab foursquare_20_bn-tono-saturacion

Web de la Federació Catalana de Fotografía

Federació Catalana de Fotografia: Federació Catalana de Fotografía

Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya organitzat per la FCF

Imatges del Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya organitzat per la FCF i celebrat a Vilanova i la Geltrú aquest passat dissabte, dia 28 de novembre.

Llegeix més...

Festa de la Fotografia al Prat del Llobregat

Recordem que aquest any la Festa de la Fotografia es celebrarà al Prat de Llobregat els propers dies 19 i 20 de setembre.

Veure informació aquí.

Els interessats a assistir-hi cal que facin la inscripció prèvia. Aquesta inscripció és individual i qui ho desitgi pot passar per l'Agrupació on l'ajudarem a fer-la.

VI Revetlla d'Estiu de la F.C.F. a Sant Just

Enguany la revetlla d'estiu de la Federació Catalana de Fotografia es celebrarà el dissabte 13 de juny a Sant Just Desvern .

Llegeix més...

Nou web de la FCF

La Federació Catalana de Fotografia disposa d'un nou web: http://www.federaciofotografia.cat/

XXVIII Congreso Confederación Española de Fotografia

Els propers 17, 18 i 19 d'octubre es celebrarà a Vilanova i la Geltrú el XXVIII Congreso de la Confederación Española de Fotografia. Organitzat per la Federació Catalana de Fotografia, podeu veuren'n el programa complert i activitats al flash de la Federació: http://fedcatfotografia.org/docu/noticies/flash50mm248.pdf (pàgina 8)

31a Festa de la Fotografia

El proper 5 d'octubre es cel·lebrarà a Badia del Vallès la 31a Festa de la Fotografia. Organitzat pel Club de fotografia de Badia del Vallès, podeu saber-ne més visitant el seu web: http://www.clubfotobadia.com/festa_fotografia/index.php

Llegeix més...

V Revetlla FCF a Berga

Enguany la revetlla de la Federació Catalana de Fotografia es celebrarà el dissabte 14 i diumenge 15 a Berga.

Llegeix més...

7a Gala 50mm

El proper 15 de març de 2014 es celebrarà la 7a edició dels PREMIS 50mm de fotografia, durant l'acte es farà entrega a l'agrupació del guardó "Premio Nacional de Fotografia 2013 Mejor Entidad Fotográfica" que atorga la Confederación Española de Fotografia.

Llegeix més...

Altes Federació Catalana de Fotografia

Tots els socis que desitgin ser donats d’alta a la Federació Catalana de Fotografia pelproper any 2014, cal que ho comuniquin abans del dia 15 de desembre a secretaria.