rss_20_bn-mezclador-canalesflickrfacebook_20_bn-color-lab foursquare_20_bn-tono-saturacion

Concurs Contemplant el temps - Sant Jeroni de la Murtra

Quan hom arriba a Sant Jeroni de la Murtra, sembla que el temps s’hagi aturat. Infinitud d’històries s’han esdevingut dins dels murs d’aquest bell cenobi al llarg de 600 anys. Una manera pertinent de commemorar aquesta efemèride és convocar a que tothom que vulgui pugui retratar el temps contingut a La Murtra: temps d’esdeveniments històrics, temps quotidià, temps etern.

L’Associació d’Amics de Sant Jeroni de la Murtra, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs, convoca al Concurs fotogràfic “Contemplant el temps”, que es regirà per les següents

BASES

 

Participants: Tothom que ho desitgi

Tema: Contemplant el temps al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra

Obres: Els concursants podran presentar un màxim de quatre fotografies

Presentació: Les fotografies en format digital s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Format: Les obres es presentaran en arxiu jpg. MIDES: 1024 píxels de base si el format de la imatge és horitzontal; 768 píxels d’alçada si el format de la imatge és vertical a 72 dpi de resolució

Identificació: Junt amb les fotografies caldrà enviar un document de text que contingui: Títol de cada fotografia, nom i cognoms, adreça completa, telèfon, correu electrònic i número de soci de la F.C.F. (si s’escau). El document de text ha de identificar-se amb el nom del/la participant.

Inscripció: Gratuïta

Jurat: Estarà format per tres membres designats per la Federació Catalana de Fotografia.

PREMIS

1r premi: una estada de solitud i silenci de dos dies a l’hostatgeria del monestir. Per la reserva posar-se d’acord amb els encarregats del monestir.

2n premi: un dinar per a dues persones al restaurant Market, en combinació amb el Càtering Ex-libris.

3r premi: una cistella de productes de conreu ecològic de la Cooperativa Conreu Sereny, amb seu als antics horts de Sant Jeroni de la Murtra.

 

CALENDARI

 

Admissió: Fins el dia 4 de juliol del 2016. 

Veredicte: El dia 12 de juliol a les 19.30 hores a la seu de l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista. Carrer Dr. Barraquer nº 6 baixos, 08930 Sant Adrià de Besòs.

Lliurament de premis: El dia 10 de setembre del 2016, a les 20 h, en acabar el concert de Sant Ramon a la Fundació Catalunya Amèrica (Sant Jeroni de la Murtra, Badalona).

 

Notes.

- Els autors són responsables exclusius dels drets d’imatge i propietat que puguin generar les seves obres.

- La Murtra es reserva el dret de reproducció de les obres finalistes i premiades, citant sempre el nom de l’autor i sense que això li generi cap benefici econòmic, per a la creació de material promocional. La resta d’arxius seran destruïts.

- Els autors amb fotografies premiades i finalistes hauran de trametre un arxiu jpg. amb aquestes fotografies d’una dimensió màxima de 2500 píxels el costat més gran amb una resolució de 300 dpi.

- Qualsevol imprevist serà resolt per la comissió organitzadora.

- La participació en aquest concurs suposa la íntegra acceptació d’aquestes Bases.

- El Monestir de Sant Jeroni de la Murtra disposa de la pàgina web www.lamurtra.cat.

- Per realitzar les fotografies caldrà fer reserva per telèfon al 93 395 19 11, de dilluns a divendres, de 10 a 13h o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
- L’horari per realitzar les fotografies és exclusivament de dimarts a dissabte, de 10 a 13h.

 

 

 

Aquest concurs és puntuable per a l’obtenció de les distincions atorgades per la Federació Catalana de Fotografia. Reconeixement nº 2016-55