rss_20_bn-mezclador-canalesflickrfacebook_20_bn-color-lab foursquare_20_bn-tono-saturacion

Bases concurs social “Art digital”

L’Agrupació, amb ànims de fomentar la participació i creativitat fotogràfica, convoca el concurs social “Art Digital”, que es regirà per les següents BASES

L’Agrupació posarà a disposició dels socis, el dimarts següent a l’últim veredicte, una imatge tant a la pàgina web, i informarà als socis per e-mail de l’inici del concurs. Es faran vuit lliuraments entre els mesos de setembre i abril.

Els socis de l’Agrupació que ho desitgin es podran descarregar la imatge i iniciar els processos de tractament que considerin adients: fer muntatges, retocar, reencuadrar, etc., amb la única limitació que la imatge original pugui ser reconeguda.

La participació en el concurs serà d’una sola fotografia per soci i lliurament. La imatge haurà de mesurar 18 cm. en el seu costat més llarg i s’haurà de presentar en format jpg a 300 ppp (un cop comprimida haurà de tenir com a màxim 1 mb)

S’haurà d’enviar per e-mail a l’adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

El lliurament de les fotografies s’haurà de fer com a màxim l’últim dijous de cada mes.