rss_20_bn-mezclador-canalesflickrfacebook_20_bn-color-lab foursquare_20_bn-tono-saturacion

Julián Negredo Sánchez i Diego Pedra Benzal premis d'Honor del 65è Saló Estatal i 13è Premi Joan Guillemí

Julián Negredo i Diego Pedra han estat els guanyadors de les millors col·leccions tema lliure i Sant Adrià d'enguany. Isidre Humet, Josep Ponsa, Miguel Cabezas, Rosalina Niña, Luis Leandro i Richy García completen el podi del Saló. L'entrega de premis es durà a terme el proper 12 de juny, data en que s'inaugurarà l'exposició del certàmen.

L'autor de Puerto Sagunto (València) Julián Negredo Sánchez, va guanyar la Petxina a la millor col·leció en la 65a edició del Saló Estatal de Fotografia. Els tres premis van recaure a Isidre Humet Rubio de Montcada i Reixac, Josep Ponsa Vilatersana de Sta Perpetua de Mogoda i Miguel Cabezas Centeno d'Irún (Guipúzcoa).

Per la seva banda, Diego Pedra Benzal de Cornellà de LLobregat va endur-se el Premi d'Honor a la millor col·lecció del 13è Premi Joan Guillemí tema Sant Adrià. Els altres guanyadors d'aquest concurs van ser Rosalina Niña Freixenet de Cerdanyola del Vallés, Luis Leandro Serrano de Cornellà de Llobregat i Richy García de Gea de Barcelona.

El jurat format per Carles Alasraki Albertí de l'Assocació Fotogràfica de Moja, Joan Serrano Zoroa de l'Associació Acció Fotogràfica Ripollet i Josep Xoy Soler de l'Agrupació Fotogràfica Tallers Arts i Oficis de Berga van emetre el seu veredicte sobre un total de 249 obres de 85 autors al 65è Saló Estatal i 107 fotografies de 37 autors per al 13è Premi Joan Guillemí.