rss_20_bn-mezclador-canalesflickrfacebook_20_bn-color-lab foursquare_20_bn-tono-saturacion

"Sant Adrià Antic"

Ja fa temps la nostra Entitat es va proposar recuperar imatges antigues del nostre poble. Des de fa uns anys durant els dies de la Festa major hem fet l’exposició fruit de la recerca iniciada temps abans i que han obtingut un gran èxit de visitants.

Enguany presentem la dissetena edició i novament hem tornat a aconseguir un bon nombre d’imatges inèdites referides a la vida de la nostra ciutat. Aquesta exposició que visitareu està composada per una gran varietat de temes que esperem que us plaurà de poder veure.

Volem remarcar que aquesta exposició no hagués estat possible sense la col·laboració inestimable de l’Arxiu Municipal i de les persones que al seu dia van cedir aquestes imatges. A tots ells els hi agraïm molt sincerament el seu altruisme. Aquestes persones són: J. Llandrich, R. Vilardell, A. Megias, S. Gol, J. Escala, A. Vergara, M. Bachs, M. Tuneu, C. Paz, C. Rocabayera, J.M. Ricart, M. Fombuena, Ll. Salvadó i C. Cogollos.

Si disposeu de fotografies o negatius antics de Sant Adrià, us preguem ens els feu arribar a la nostra Agrupació. Farem ampliacions similars a aquestes que veureu, us les retornarem el més aviat possible i seran exposades durant la Festa Major de l’any A.F.S.J.B. vinent.

Del 3 al 24 de setembre de 2015

Inauguració:
Dijous, dia 3 de setembre a les 20 hores

Hores de visita:
De dilluns a dijous de 19 a 21 hores 
Divendres dia 04-09: de 19 a 21 hores
Dissabte dia 05-09: de 19 a 21 hores